Tuesday, October 4, 2011

I learn to live half alive.

Bila masalah datang tak berhenti macam  ni, aku mesti tersentap. Aku terduduk. Aku tak tahu apa yang aku kena buat. Aku confius jalan mana yang aku  kena pergi. Aku dah buat silap, takan aku nak pilih jalan yang bawa aku ke masalah yang lebih besar. So, aku kena diam, sabar. Aku lagi suka tunggu apa yang nak jadi. Apa yang aku mampu buat cuma nangis, lepaskan semua yang aku rasa :')

Aku dah banyak belajar dari kesilapan aku. Semua silap aku, aku cuba ubah. But seems like aku tak boleh. Even aku dah try. Hmm  maybe I just need  some more time :')

Just want you to know. I miss us. I can't even breath, its hurt me a lot. I'm dying inside. Sorry

2 comments:

  1. the best thing to do is.. shout it!! ble kte luahkan maka kita akan rase lbeyh tenang.... ^.^

    ReplyDelete