Monday, October 10, 2011

So many books so little time





Assalamualaikum.Tak lama lagi exam final year.Berdebar hati aku .Rasa macam tak percaya.Aku masih tak bersedia.Banyak lagi aku tak baca.Namun,apa kan daya?Masa tetap berputar dan apabila tiba saatnya aku tetap perlu menjawab soalan yang disediakan.Sekarang aku hanya mampu berusaha dan memohon kepada Allah.Allah Maha Kuasa.Allah Maha Mengetahui J

Ya Allah , kau bantulah hambaMU ini Ya Allah. Amin

3 comments:

  1. haha . S.A lagi tak ready nak SPM lagi sebulan ni (; btw , wish you luck okay

    ReplyDelete
  2. semangattT,, InnAllah ma'ashsabiriin..

    ReplyDelete