Wednesday, April 20, 2011

what i've done?


apa yang saya dah buat smpai melukakan hati awak?
apa yang dah saya buat smpai awak nak dingin dengan saya?
apa yang dah saya buat smpai call saya awak tak angkat. msg saya awak tak reply?

apa yang dah saya buat sampai awak buat saya macam ni?!

boleh dak bagitau?
kalau awak jadi macam ni, sbb budak yang saya cita semalam tuh, saya faham!
tapi mai sini nak habaq.


"aku sayang hang sorang la. tadak orang lain! diulangi.
HANG SORANG SAHAJA!"

saket tau dak dok buat saya macam ni. haih

6 comments:

  1. alahai dik. sabar je lah. nma pun bercinta:)
    cool chill!

    ReplyDelete
  2. laa , masalah tu ka ? bawak besabaq noh . biasalah tu . hehee ..

    http://putrisayangkamu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. masalah dalam bercouple memang camtu, kekadang tak de sebab pun kita boleh bergaduh.. jadi jangan letak beban kat situ, hope dapat berbaik balik ;)

    ReplyDelete